Levering

Afhalen

U kunt uw houtpellets tijdens openingstijden afhalen op Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen.

Waar vindt u ons?

(Achterzijde boerderij, Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen) 

Bezorgen

– Bestel in onze webshop.
– Betaal gemakkelijk met iDeal.
– Betaling voldaan! Dan geven wij uw bestelling door aan onze leverancier. Zij verzorgen het transport en plannen met u een datum van levering (binnen 8 werkdagen)

Betaling

– Contant (afhaallocatie)

– Pinnen (afhaallocatie)

– Betaalverzoek (afhaallocatie)

– iDEAL (webshop)

LEVERING HOUTPELLETS, Haardhout, Bodembedekkers, (Thuisbezorgd)

Aanvullende informatie voor levering aan huis:
Houtpellets & andere thuisbezorgd producten kunt u online bestellen en deze worden door heel Nederland geleverd (m.u.v. de Waddeneilanden). Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd.

Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden.

Waar wordt de pallet neergezet?

Wanneer de afleverplek bereikbaar is doormiddel van een verharde ondergrond. Dan kan de pompwagen de zending op de gewenste plek af te leveren. Wanneer de pompwagen over grind, gras of onverharde paden dient te rijden zal de chauffeur een geschikte plek uitzoeken.

Moet ik aanwezig zijn voor de levering?

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de levering. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven waar wij de pallet kunnen neerzetten als u niet aanwezig bent. Gebruik hier het veld ‘opmerkingen’ voor

De pallet wordt bij u op de stoep neergezet. Zou u liever zien dat de pallet ergens anders wordt neergezet, dan dient u dit met de chauffeur te overleggen. De chauffeur zal u dan zeggen of dit wel of niet mogelijk is Onlinepelletshop.nl (Kregel Biomassa) is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade met betrekking tot het verplaatsen van de pallet op uw erf.

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Onlinepelletshop.nl (Kregel Biomassa)

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more