Houtpellets

Kwaliteit houtpellets koopt u bij ons.

Onlinepelletshop.nl is uw lokale tuin en brandstof leverancier. Naast ons online assortiment brandstoffen en tuinbenodigdheden, beschikt onlinepelletshop over een afhaallocatie in Oosterhesselen. Wij beschikken over een ruim assortiment kwaliteit houtpellets

Afgelopen jaren hebben wij verschillende houtpellets getest. O.b.v. onze ervaringen en klanten hebben wij voor u de beste houtpellets ingekocht. Kregel Biomassa (www.onlinepelletshop.nl) heeft het grootste assortiment houtpellets van Drenthe en is uw lokale brandstofleverancier in de regio.

Houtpellets kopen in de regio Emmen, Assen, Hoogeveen of Coevorden? Kom dan eens langs voor een goed brandstof advies. Bent u nog op zoek naar een geschikte pellet? Wij bieden u een proefpakket aan om te ervaren welke houtpellets het beste brandt in uw pelletkachel.

Wist u dat!

Pellets kopen kan overal. Alleen kwaliteit houtpellets zorgen voor een langere levensduur van uw pelletkachel. Met een goede houtpellet bespaart u veel geld op onnodige reparatiekosten.

Goedkopere houtpellets zijn samengesteld uit minder zuivere grondstoffen. Een hoog chloorgas en aanverwante toevoegingen beschadigt op lange termijn het staal en gietijzer in de kachel.

Onlinepelletshop beschikt over goede kwaliteit houtpellets. Onze leveranciers staan voor hun kwaliteit en selecteren de beste grondstoffen.

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van onze houtpellet fabrieken.

Vita Holz:      https://services.baywa.de/vitaholz/

Badger:         http://www.badgerpellets.com/

Eco power:   https://www.ecopower.be/

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more