Franse boomschors

Waarom Franse boomschors kopen?

Naast de prachtige kleur en de duurzaamheid, staat dit type schors namelijk ook bekend als een selectieve onkruidbestrijder. Ideaal als u veel last heeft van onkruid en niet precies weet wat u daartegen moet doen. Zeker als u daarbij anti-worteldoek gebruikt, is onkruid uitstekend te weren.
Een algemeen kenmerk van alle soorten boomschors is dat het uw beplanting ook bescherming biedt in perioden van vorst. De winters zijn de laatste jaren weliswaar niet meer zo streng als voorheen, maar desondanks biedt Franse boomschors in deze periode van het jaar een groot voordeel. Schors van bomen wordt overigens ook veel gebruikt als grondstof voor de orchideeënteelt.

 

Een tuinpad aanleggen met Franse boomschors

Door veel van onze klanten wordt Frans boomschors gebruikt bij het aanleggen van een tuinpad.  Voor u hieraan begint, kijkt u eerst naar een aantal voorname criteria. Past het materiaal bijvoorbeeld wel bij de uitstraling van uw tuin? Mocht u voor een natuurlijke uitstraling willen gaan, dan is Franse boomschors een zeer goede keuze. Het gaat dankzij de natuurlijke uitstraling moeiteloos op in een groene omgeving.
Wanneer Franse boomschors gebruikt voor uw tuinpad, stimuleert u bovendien de biologische activiteit van de bodem. Dat is uiteindelijk beter voor de gehele tuin. Heeft u kinderen? Dan kan het materiaal ook nog eens dienen als valdemper – ideaal rondom speeltoestellen als schommels en glijbanen. Niet alleen voor uw tuinpad, maar ook als algemene bodembedekker op dergelijke plekken.

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more