Uw webshop in warmte

Welkom bij Onlinepelletshop!

Zoekt u warmte? Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres voor houtpellets, haardhout en tuinbenodigdheden.

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!

Qube terrasverwarmer RVS (thuisbezorgd)

00041
€1 049.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Qube terrasverwarmer video

De Qube terrasverwarmer van PelletNext is de perfecte toevoeging aan een gezellige avond in de tuin of op het terras.

De Qube terrasverwarmer is rookvrij en de eerste in zijn soort die brandt op houtpellets. Door het speciale verbrandingsproces (pyrolyse) is de terrasheater op houtpellets makkelijk in gebruik, zonder stroom of gas en is er geen rookoverlast.

U vult de Qube met houtpellets, giet de ecologische aanmaakvloeistof er overheen en steekt het aan met de aansteker. Met een tankinhoud van 3 kg houtpellets geniet u ruim 3 uur van heerlijk warme vlammen. De Qube verwarmt het beste in een windvrije zone.

De Qube terrasverwarmer op houtpellets is ook ideaal als sfeervolle en duurzame terrasverwarming en sfeerverlichting in de horeca of bij evenementen.

Bezorging
De Qube terrasverwarmer wordt binnen 2-5 werkdagen thuis bezorgd. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more