Uw webshop in warmte

Welkom bij Onlinepelletshop!

Zoekt u warmte? Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres voor houtpellets, haardhout en tuinbenodigdheden.

In mei € 10,- korting op ons tuin assortiment, kortingscode: Tuin2023

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.
April t/m augustus geopend op afspraak.

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!

Pellet barbecue Next

00042
€549.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Pellet Grill video

De Pellet barbecue Next is een vrijstaande pellet barbecue. Dankzij het pyrolyse-proces worden de houtpellets direct verband. De vlam die hierdoor ontstaat, bereikt zeer hoge temperaturen. De gietijzeren bakplaat schroeit je vlees perfect dicht en zorgt zo voor de beste smaak.

Barbecueën met de barbecue Next is houtrook vrij, je kunt dus zonder overlast barbecueën. De bakplaat is groot genoeg om eten te bereiden voor 8 tot 10 personen. Één vulling van 1,4 kg houtpellets geeft zo'n 1,5 uur barbecue plezier.

Pyrolytic systeem
De houtpellets branden niet op dezelfde wijze als hout of houtskool. De houtpellets worden door het pyrolyse-proces ontgast. Dit gas wordt verbrand en zo wordt de bakplaat verwarmd. Het grote voordeel van dit proces is dat het houtrookvrij is. Na afloop blijft er maar 20 gram as over die in de groenafval container kan gegooid of zelfs als meststof in de tuin kan worden verwerkt. Door het rookvrije proces kunt u barbecueën wanneer u maar wilt, zonder uw buren tot last te zijn. En dat is wel zo handig vandaag de dag.

Bezorging
De Pellet barbecue Next wordt binnen 2-5 werkdagen thuis bezorgd. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling.

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more