Onze webshop

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.
Online/thuisbezorgd het gehele jaar door.

ZATERDAG 15 OKTOBER 2022 GESLOTEN

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!
Bekijk ook eens onze tuinproducten.

Pelfin Franse Decorschors (thuisbezorgd) 36 x 70L

Art.nr. 00059
€429.00
Boomschors, Grondverbetering, Onkruidbestrijding, Tuindecoratie, Vloerafdekking
Op voorraad
1
Productgegevens

Pelfin Franse decorschors is een luxe boomschors en bodembedekker van hoge kwaliteit, afkomstig van de mediterraanse Franse zeeden . De schors is 25 tot 45 millimeter groot en gaat, mede door het ontvezelen, circa 6 jaar mee. Vul de schors jaarlijks aan voor het beste resultaat.

Franse boomschors van top kwaliteit 


 • Toeslag voor levering op de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen is €25,-
Bewaar dit product voor later

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more