Uw webshop in warmte

Welkom bij Onlinepelletshop!

Zoekt u warmte? Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres voor houtpellets, haardhout en tuinbenodigdheden.

In mei € 10,- korting op ons tuin assortiment, kortingscode: Tuin2023

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.
April t/m augustus geopend op afspraak.

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!

Pelfin Biologische Potgrond (thuisbezorgd) 60 x 40L – 2.4m3

00071
€249.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze biologische potgrond van het merk Pelfin staat voor de kracht van de natuur. Deze duurzame potgrond is tot stand gekomen door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, klei en compost. Door het gebruik van deze natuurlijke materialen heeft deze universele potgrond een laag veengehalte, wat deze biologische potgrond dus erg duurzaam maakt. Deze universele biologische potgrond kopen kun je doen voor een zeer schappelijke prijs! De potgrond is verkrijgbaar vanaf een pallet met 60 zakken van 40 liter biologische potgrond (DIN EN 12580 op het moment van het vullen).

 • Duurzame keuze
 • Super prijs/kwaliteitverhouding
 • Laag veengehalte

Waarvoor gebruik ik deze universele potgrond?

Deze biologische potgrond van Pelfin is bedoeld om te gebruiken als verrijking voor je planten, zodat deze in de eerste twee maanden genoeg voedingsstoffen ontvangen. Gebruik de universele potgrond als toplaag in bijvoorbeeld borders of bloembakken zodat de betreffende planten een goede en gezonde start tegemoet kunnen gaan. Als onderlaag kun je bemeste tuinaarde gebruiken, maar ook Hydro korrels als het gaat om de wat kleinere kamerplanten. Het is ontzettend belangrijk dat de laagdikte van de potgrond dikker is dan dat de wortels van de beplanting lang zijn. Potgrond kopen doet u nu bij Onlinepelletshop.nl

Waarom kiezen voor biologische potgrond?

Vaak vraagt men zich af wat het verschil is tussen biologische potgrond en andere potgrond, waarom zou ik voor de ander kiezen? Het voornaamste verschil is dat biologische potgrond voortkomt uit natuurlijke materialen, daar zit dan ook zeker een voordeel aan. Deze natuurlijke materialen zijn vaak goede voedingsstoffen voor planten en deze organische voedingsstoffen zijn erg goed opneembaar door planten, waardoor zij vaak beter groeien en leven op biologische potgrond dan op andere.

Ook is de keuze voor biologisch veel duurzamer. Waar de Pelfin universele biologische potgrond voornamelijk bestaat uit hernieuwbare bronnen, bestaan andere soorten potgrond vaak uit meer veen of kunstmest. Veen is een eindige bron en kunstmest wordt industrieel gemaakt, wat veel energie kost. Daardoor is biologische potgrond een stukje beter voor onze wereld.

Om de voordelen van Pelfin biologische potgrond kopen nog eens kort op een rijtje te zetten:

 1. Duurzame keuze
 2. Organische voedingsstoffen die beter worden opgenomen door planten
 3. Planten doen het beter op biologische potgrond

Potgrond kopen doet u nu in onze webshop en dat voor de aller scherpste prijs!

Extra informatie

Gewicht 990 kg
Afmetingen 100 × 120 × 160 cm
Type verpakking

Per pallet met losse zakken

Inhoud

2.4 m³

Verzendwijze

Afhalen, Verzenden

Toepassing

Ideaal voor potplanten

Voedingsstoffen

Genoeg voedingsstoffen voor 6 maanden

Verzendkosten

Gratis verzending

Bestandsdelen

Tuinturf, witveen, cocos, compost, klei, kalk, NPK Startbemesting, sporenelementen

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more