Uw webshop in warmte

Welkom bij Onlinepelletshop!

Zoekt u warmte? Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres voor houtpellets, haardhout en tuinbenodigdheden.

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!

Elite Naaldhout | Groen (thuisbezorgd) 65 x 15 kg

00055
€680.00
5- 15 werkdagen | kwaliteit houtpellets
Op voorraad
1
Productgegevens

Thuisbezorgd binnen 5 ad 15 dagen, u kunt helaas GEEN leverdatum aangeven!

De Elite Groen pellets ENPLUS A1 zijn gemaakt van 100% zuiver hout van naaldbomen en hebben hierdoor een zeer schone verbranding met slechts weinig as. De pellets hebben hoge verbrandingswaarde nl 5.1 kWh/kg en een lage vochtigheidsgraad max 8%, en zijn slechts 6 mm dik.

Prijs incl. btw en bij U thuisbezorgd binnen 5 ad 15 dagen, u kunt helaas GEEN leverdatum aangeven! U krijgt een dag voor levering een email van de transporteur met daarin de verwachte levertijd.

Product specificaties:

Elite Pellets EN plus a1 kwaliteit
Diameter: 6 mm
Verpakking: 65zakken a 15 kilo op pallet (975 kg)
Restvocht: <10%
Asgehalte: <0,5%
Energiewaarde: 5,1 kWh/kg / 18 MJ/kg
Houtsoort: 100% zuiver naaldhout

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more