Uw webshop in warmte

Welkom bij Onlinepelletshop!

Zoekt u warmte? Wij zijn al jaren een betrouwbaar adres voor houtpellets, haardhout en tuinbenodigdheden.

Afhalen:
Afhaallocatie van september t/m maart op zaterdag van 9-12 uur geopend.

Thuisbezorgd:
Volle pallets thuisbezorgd kunt u het gehele jaar door bestellen!

Coner | eenvoudig en snel legen van big bags (thuisbezorgd)

00027
€115.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Coner - eenvoudig en snel gedoseerd big bags legen

De Coner geeft u controle op het gedoseerd lossen van big bags. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor het legen van big bags met losslurf. De big bag blijft onaangetast en kan dus hergebruikt worden. Een handig hulpmiddel bij het aftappen van de gewenste hoeveelheid houtpellets voor uw dagbunker of vulcompartiment van uw houtpelletkachel of -ketel. .

Dankzij de stalen veren is het eenvoudig om de slurf om de Coner te klemmen. De big bag kan gewoon weggezet worden met de klep eronder! Na gebruik kan de Coner zonder mes of gereedschap verwijderd worden.
Hoe werkt het?

1) Verhoog de big bag met losslurf
2) Plaats de Coner in de losslurf
3) Sluit de stalen klemveren
4) Draai de hendel van Coner op en dicht om te doseren

Bezorging
De Coner wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis bezorgd door PostNL.

Bewaar dit product voor later

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klantenservice

  CONTACT www.onlinepelletshop.nl is onderdeel van Kregel Biomassa Afhaallocatie: Burgemeester de Kockstraat 15 te Oosterhesselen Telefoonnummer: 06 21 49 11 36 E-mail: Kregelbiomassa@outlook.com Postadres: Anwending 4, 7861 BE Oosterhesselen
 • Betaal methoden

  Betaal methoden

  * PIN * Ideal * Contant
 • Verzending

  - Aanvullende informatie voor levering aan huis: Houtpellets & andere thuisbezorgd producten worden door heel Nederland geleverd. Uw bestelling ontvangt u van maandag tot en met vrijdag binnen 8 werkdagen. Aflevering wordt later in onderling overleg bevestigd. Wij kunnen geen exact aflever-tijdstip aangeven, daarom neemt onze leverancier van te voren contact met u op inzake de levertijd. Het afleveren van bestellingen gebeurt door middel van een vrachtwagen. Leveren in woonwijken is voor deze vrachtwagens geen enkel probleem. De pallet wordt met een elektrische pompwagen verreden en op de gewenste plek neergezet. Het is helaas niet mogelijk om met de elektrische pompwagen door bijvoorbeeld grind of over gras te rijden. - Voor de waddeneilanden gelden aangepaste transportkosten, informeer naar de mogelijkheden.

  Read more

 • Social Media

  Social Media

  Read more